Vizes bikiniben villantott cicit Stephanie Seymour

Izgató fotók: Cicifogdosás közben kapták le a híres modellt!

Izgalmas képek születtek a tengerben pancsoló modellről, aki nem sejtette, hogy egy lesifotós a közelben ólálkodik - Stephanie Seymour nemcsak vizes pólóban mutatta meg magát, de le is vette a felsőt...

Szexi vizes bikini és kivillanó cici Stephanie Seymour-módra! képgaléria

2010.03.22 19:30ma.hu

Bár akaratlanul, de izgató fotókkal szolgált a barna szupermodell - A St. Barthelemy-n sütkérező és fürdőző Stephanie Seymour-ra ráakadt egy paparazzo, és sikerült igen pikáns felvételeket készítenie a sztárról.

A san diegói modell szexi sárga fürdőruhában strandolt, amely alatt azonban vizesen tökéletesen kirajzolódtak formái. Később pedig vetkőzés közben is kattant a fényképezőgép...

Mitagadás, aligha hinnénk, hogy a barna szépség túl van a negyedik ikszen! Stephanie nemcsak fiatalos és dögös, de nagyon fitt formában is van.

A színésznőként is bevált hölgyemény karrierje 1991-ben ívelt fel igazán - korábban szülővárosában modellkedett, a helyi lapoknak és san diegói üzleteknek.

Huszonkét évesen a Playboy fotósa figyelt fel rá: Seymour ekkor már kisgyermekes anyuka volt. Később Stephanie szerepelt akkori barátja, Axl Rose és a Guns'n"Roses klipjeiben - a kapcsolat nem maradt meg, de ez újabb ismertséget hozott a modellnek.

A csinos sztár számos neves márka képviselője lett, köztük van a L'Oreal, a Versace, a Chanel. A Victoria's Secret és a Sports Illustrated modellje.

Félmeztelenül pózolt az ismert brit modell!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.