Erin Wasson a habokban dobta le a melltartót

Fázós cicik: Pici, de formás melleket villantott az amerikai modell!

Íme egy kis nyár és forróság a téli hidegben - Izgató fotósorozathoz pózolt a szemrevaló barna szépség, Erin Wasson a tengerparton. Kicsi, de kellemes kebleit is bevetette...

Erin Wasson kirakta fázós cicijeit a habokban! képgaléria

2010.02.07 19:10ma.hu

Az amerikai modell St. Barthelemy partjainál állt a fényképezőgép kamerái elé a H&M fotósorozatához.

Az izgalmasabb hatás kedvéért melltartójától is megszabadult, és elmerült a borzongató habokban...

A 28 esztendős, részben ír származású Erin Wasson nemcsak tökéletes testtel büszkélkedhet, a csinos leányzó stylist és designer is egyben.

A Kaliforniában élő modell számos magazinban mutatta már meg kivételes szépségét, a Vogue, a Flair, a Numero, az Elle, az Allure vagy az Esquire mind azok a neves lapok közé tartozik, amelynek hasábjain pózolt már Erin.

Viselte a kifutókon az Armani, a Balenciaga, a Cavalli, a Gucci és Karl Lagerfeld álomszép ruháit, szerepelt a Rolex, a Levis's, a Gap és természetesen a H&M reklámjaiban.

Pózolt a Victoria's Secret modelljeként és 2002 óta a Maybelline kozmetikai cég arca...

Frankie észre sem vette, hogy megmutatta....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.