Átlátszott minden a híres színésznőnél...

Elképesztő ruha: Liz Hurley fél cicijét kirakta a bálon!

Nem semmi - eddig is tudtuk, hogy Elizabeth Hurley korát meghazudtoló külsővel és bájakkal rendelkezik, a szép színésznő azonban most ezt egy bálon is a nagyérdemű tudtára adta.

Teljes mellét megmutatta Liz Hurley a Love bálon! képgaléria

2010.02.25 10:30ma.hu

A Londonban megrendezett Love Ball vendége volt a minap Liz Hurley és indiai származású párja, Arun Nayar.

Ez sem volt gyenge...

A csinos színésznő nem az a fajta, aki takargatja figyelemreméltó idomait, hiszen nemrég elképesztő dekoltázsával vonzotta magára egy rendezvényen a tekinteteket.

Ha lehet, Liz most ennél is tovább ment: elegáns, a szeméhez nagyon jól passzoló, kékes színekben játszó csillogó ruhája alá ugyanis nem vett fel melltartót. Ezt pedig mindenki jól láthatta.

Sőt, a bal keblét is, igencsak nyilvánvalóan, a mellbimbójával együtt.

Hogy a nem mindennapi öltözéket a kedvese is támogatta-e, az jó kérdés, mindenesetre elégedetten mosolygott a kamerába, amikor a kilógó keblű színésznő felé közeledtek a fotósok...

Liz mellbimbóvillantása- máshol, máskor!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.