Kellemetlen élményben volt része a sztárnak!

Hoppá! Bugyit villantott Liz Hurley!

A véletlen és az elektromosság különös ajándékkal kedveskedett a rajongóknak Kellemetlen élményben volt része Liz Hurleynek, aki a héten egy mellrák ellenes mozalom eseményén vett részt New Yorkban, a Bloomingdale meghívott díszvendégeként.

A gyönyörű Liz Hurley még gyönyörűbb mellei! képgaléria

2008.10.06 10:05ma.hu
Hoppá! A bugyi kivillant!

A jótékony megmozdulás azonban - a világsajtó és többezer rajongó legnagyobb örömére, de valószínűleg Liz Hurley és a szerzvezők legnagyobb bánatára - mégsem témája, sokkal inkább a 43 éves színésznő aprócska balesete miatt került a média figyelmének központjába.

Liz bugyija bejárja a világsajtót!

Hugh Grant egykori kedvese csodálatosan pompázó, térdig érő piros szaténruhában jelent meg a rendezvényen. E

z nem is lett volna baj, hiszen önmagában is szép látványt nyújt a szemnek, de a csinos hacuka a legrosszabb pillanatban a leghihetetlenebb módon akadt föl.
 
Liz Hurley erősen feltöltődött műanyag mikrofonja állítólag beleakadt a szoknyarészbe, majd a dörzsölés hatására szaténruhája is feltöltődött elektromossággal.

"Amikor észrevette, kétségbeesetten próbálta a helyére ráncigálni a rakoncátlan ruhadarabot, látszott rajta, hogy nagyon kínos volt neki" - mesélte a New York Post újságírójának egy résztvevő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.