Hogy Hugh Grant mit vesztett...

Micsoda dekoltázs! Liz Hurley újra megmutatja

Liz egyre merészebb - Újabb bombajó képekkel áraszt el minket mostanság Liz Hurley. A gyönyörű színésznő hosszú ideig nem hallatott magáról, mióta férjhez ment.

Vadító - Liz Hurley újra kipakolta bájait! képgaléria

2008.04.28 14:30ma.hu

Nemrég izgalmas, üdítő bikinis képekkel jelentkezett Liz Hurley - A csinos sztárt régóta nem láthattuk hasonló felvételeken, jó ideje nem pózolt fotós kamerája előtt.

A színésznő nemrég hosszas herce-hurca után férjhez ment indiai származású kedveséhez, Arun Nayar-hoz.

Alaposan megküzdött szerelméért, hiszen kedvese egy másik asszony férje volt, amikor összeismerkedtek. Ő pedig nem volt hajlandó elválni a férfitól.

Miután végre sikerült elérniük, hogy Arun mégis megválhasson feleségétől, világraszóló lagzit csaptak Lizzel - azóta békés boldogságban élnek a párjával.

A színésznő azonban újabban ismét lelkesen megmutatja, mije van, férfi rajongói nagy örömére!

Liz újabban ha csak teheti, szexis, mélyen dekoltált felsőkben, vadító ruhakölteményekben jelenik meg mindenhol, és szívesen veszi, ha fényképezik.

Íme egy újabb ellenállhatatlan fotósorozat az egyik leggyönyörűbb negyvenes színésznőről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.