Hugh Grant exe dögösebb, mint valaha!

Bombajó képek: Liz Hurley újra vadító bikiniben!

Ki hinné, hogy Liz Hurley már negyvenkét éves? - A gyönyörű színésznőt nem gondolnánk talán harmincötnek sem, főként, ha vetünk egy pillantást ezekre a vadonatúj, bikinis fotókra. Persze - mint a sztároknál általában - nincs kizárva egy kis korrigálás sem...

Forró képek: Liz Hurley bombasztikus formában! képgaléria

2008.04.22 10:10ma.hu

Liz Hurley olyan jól néz ki, mintha soha egy évet sem öregedne. A csinos, 42 esztendős színésznőt bizony nagyon rég nem láthattuk már bikiniben - legalábbis, azt, hogy profi fotósnak pózoljon a falatnyi ruhadarabban, már évek óta nem vállalja.

Állítólag már nem tetszett annyira magának, hogy megmutassa ország-világ előtt a formáit. Most azonban kivételt tett!

A The Mirror című lap szerint ugyan nem is titok, hogy némi retusálást végeztek Liz Hurley bomba fotóin, de ritka az a sztár, akinek nem "nyúlnak bele" a képeibe.

A gyönyörű színésznő mindenesetre nagyot téved, ha úgy véli, már nincsenek meg az adottságai a bikinis pózoláshoz. Liz Hurley ugyanis most is lehengerlő! A korábban modellként is sikert aratott sztár ráadásul a fürdőrucik közül a legvadítóbb szabásút választotta és feltűnő, élénk, vidám színeket részesítette előnyben: nagyon jól áll neki!

Hugh Grant exkedvese - aki mai napig a bohém életet élő színész legjobb barátja! - elégedettnek, kiegyensúlyozottnak tűnik, és ez visszatükröződik a képeken is.

A csinos színésznő jelenleg az indiai származású Arun Nayar felesége - megszenvedett a szerelméért, hiszen kedvese egy másik nő párja volt, amikor megismerkedtek. Hosszú és keserves út vezetett az úriember válásához - azóta azonban teljes a boldogság Liz és Arun között. A színésznő gyermekét, a kis Damian-t együtt nevelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.