Mit csinál együtt a trónörökös és a sztár?

Nahát! Károly herceg összeállt Liz Hurley-vel

Meglepő - Mostanában gyakran látni együtt a brit trónörököst és a csinos színésznőt! Vajon mi állhat a háttérben?

Liz Hurley bombasztikus dekoltázzsal jelent meg! képgaléria

2009.03.31 10:30ma.hu

Nem csoda, hogy sok időt tölt együtt Liz Hurley és Károly herceg - A hollywood-i sztár bioélelmiszereket forgalmazna közösen a herceggel!

Liz Hurley és férje, Arun Nayar

A képlet a következő: Hurley-nek birtoka van, ahol gabona- illetve hústermékeket állítanak elő: szárnyas, marha, sertés és bárányhúst.

Károly pedig élelmezési vállalattal rendelkezik. A trónörökös cégén keresztül fogják a hírek szerint értékesíteni a termékeket - mindezt Elizabeth Hurley szóvivője közölte.

Hogy miért éppen a herceget választotta a színésznő? Állítása szerint lát fantáziát a trónörökös biogazdálkodásában, a bioélelmiszerekben.

Emellett Károly nagy erőkkel a brit vidékfejlesztés mellé áll - ez tetszik a sztárnak.

A herceg üzeme, a Duchy Originals egyébként tipikusan brit ételeket árul, bevételük pedig adományokra megy el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.