Hűha! Akár egy finom, piros alma!

Bombasztikus fotók: Liz Hurley kipakolt kebleire tapadtak a tekintetek!

Hugh Grant csinos exe újra és újra rácáfol a korára - Liz Hurley pár hónappal ezelőtt ismét ráállt, hogy bikinis fotókon mutassa meg tökéletes testét. A férfiak azóta sem tudják levenni szemüket a dekoltázsáról...

Liz Hurley bombasztikus dekoltázzsal jelent meg! képgaléria

2008.10.17 10:47ma.hu

...nem is igen tehetnék, hiszen a csinos színésznő mostanság minden alkalmat megragad, hogy figyelemreméltó idomait megmutassa.

A negyvenhárom éves Liz Hurley lélegzetelállító megjelenésével bűvöli el időről-időre a partik és elegáns rendezvények közönségét!

A minap kísérő nélkül, a London Tower-ban tűnt fel az Estee Lauder-féle, mellrák elleni küzdelemre felhívó jótékonysági esten.

A színésznő kétségkívül felhívta a figyelmet a mellekre - a sajátjaira mindenképp. Úgy festett, mint egy szép, érett alma - feltehetően sok férfi vendég akadt, aki szívesen belekóstolt volna.

Hurley rózsaszín miniruhát viselt, amely csak a combja felét takarta - keblei valósággal kidagadtak a szűk ruhából, s a színésznő egy, vállára dobott kiegészítővel tette még izgalmasabbá a hatást - utóbbinál azért elkövetett egy kis bakit...

A tűzpiros holmi valahogy sehogyan sem illett a képbe, de valószínű, hogy ez a kíváncsi férfiszemeknek nem állt útjába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.