Dúsgazdag férje felhajtás nélküli életre vágyik!

Szomorú! Liz Hurley házassága válságban van!

A sztár híresen szép mosolya mögött egy konok, törtető és egoista nő rejtőzik. Dúsgazdag férje azonban nyugodt, felhajtás nélküli életre vágyik. A harmónia sajnos köztük már nem a régi, hiszen ennyi idő alatt az álarcok is lehullottak a házastársakról.

Liz és indiai férje együtt boldognak tűntek! képgaléria

2009.03.19 15:25rtlbulvar.hu
Az esküvőn még azt hitték örökké tart!

Igazi tündérmesének indult Liz Hurley és Arun Nayar kapcsolata. Az indiai textilkereskedő dinasztia örököse megpillantotta a meseszép színésznőt, és első látásra beleszeretett. 

Két éve egy fényűző lagzival meg is pecsételték a szerelmüket, és azóta együtt nevelik Liz hatéves kisfiát, Damiant. A harmónia azonban már nem a régi, hiszen ennyi idő alatt az álarcok is lehullottak a házastársakról. Lizben állítólag egy férfi veszett el, annyira makacs, kiállhatatlan és törtető. Arun pedig egyre kevésbé tolerálja neje öntömjénező életstílusát. 

A férfi nyugalomra vágyik, a színésznő azonban sztároknak kijáró felhajtásra.
 
- " Nemrég felkérték őket arra, hogy szerepeljenek egy reality show-ban, ami végképp kiverte a biztosítékot Arunnál. Liz azonban hajthatatlan, és meg sem hallgatja más véleményét. Mindig az van, amit ő akar ."– teregette ki a családi szennyest az egyik alkalmazott. 

A közeli barátok már nem sok időt jósolnak Liz és Arun házasságának. Szerintük ugyanis képtelenség, hogy valamelyikük engedni fog. 

A színésznő ráadásul egyre több időt tölt egykori szerelmével, Hugh Granttel, és nem úgy tűnik, hogy túlságosan megviseli, hogy a házassága válságban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.