Bort, kávét nem iszik, de mást igen...

Dögös fotók - Liz Hurley vodkával diétázik?

A még mindig gyönyörű Liz Hurley színésznő és fotómodell szigorú diétával sanyargatja magát - Leszokott a kávéivásról, sőt a borozásról is, szerinte ezek az italok csak étvágyat csinálnak.

Nézze meg Liz Hurley bombasztikus dekoltázsát! képgaléria

2009.11.16 17:30mellesleg

Liz Hurley már nem iszik kávét és bort sem. Egyes elméletek szerint ezek az italok hizlalnak, ugyanis éhes lesz tőlük az ember.

Érdekes azonban, mivel helyettesíti a hölgy a borivást: szemtanúk szerint ezentúl a partikon csak vodkát fogyaszt!

Fotó: WENN

"Nem szeretem különösebben a vodkát, de ha bulizom, csak egy keveset kérek belőle, és citromos vizet szürcsölök hozzá. A keveréknek eleinte olyan íze volt, mint valami gyógyszernek, de lassan hozzászoktam."

A színésznő nem most közöl először részleteket a diétájáról. Fia, Damian születése után is szigorú fogyókúrával nyerte vissza alakját.

Az azonban nem hasonlítható ehhez a könnyed lemondáshoz. Akkoriban egy nap csak egyszer evett, és sokszor éhesen ment ágyba.

Az eredmény azonban mindig magáért beszél!

Liz Hurley megnagyobbíttatta...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.