Gemma Atkinson vérforraló harisnyakötőben

Őrjítő formák: Passzírozott cicikkel hódít a nagymellű focistakedvenc!

Keely Hazell és Gemma Atkinson mellé jó néhány dúskeblű szépség felsorakozott már a brit modellek közül, ám kétségtelen, hogy a dögös Gemma idomai mellett ezután sem lehet szó nélkül elmenni.

Nézze meg Gemma Atkinson vadító fehérneműs fotóit! képgaléria

2010.03.12 19:30ma.hu

Cristiano Ronaldo-nak kedvese volt, Marcus Bent pedig el is jegyezte a szemrevaló, megkapó formákkal megáldott Gemma Atkinson-t - akit nem véletlenül emlegetnek a focisták kedvenc modelljeként.

A szőkésbarna szépség 25 évesen a legkeresettebb modellek közé tartozik Nagy-Britanniában.

Rendszeresen jelentkezik kalendáriummal és közkedvelt címlaplány - különösen, ha még néhány ruhadarabtól is megválik, ami nem áll tőle távol.

Gemma ezúttal vadító fotósorozaton reklámoz szexis piros, fekete és rózsaszín fehérnemű garnitúrákat, vérforraló harisnyakötőkkel és körömcipővel kiegészítve őket.

Atkinson egyébként annak idején valóságshow-ban tűnt fel, majd szerepet kapott több, fiatalos témájú sorozatban, például a Hollyoaks-ban.

Így aztán nemcsak modellként, színésznőként és televíziós személyiségként is számon tartják.

Gitárt ragadott a frenetikus mellekkel megáldott modell!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.