Heidi Montag a maximumra pumpáltatta

Dögös fotók: Cicijével feszegeti a határokat az egykori valóságshow-sztár

Nemcsak arról híres a szőke Heidi Montag, hogy reality show-ban szerepelt, hanem számos plasztikai műtétjéről is - A szépség nem szorult volna operációkra, mégis több alkalommal kés alá feküdt, most pedig olyat szeretne, ami illegális!

Heidi Montag közszemlére teszi hatalmas kebleit! képgaléria

2010.03.24 11:30ma.hu

Heidi Montag csupán 23 éves, de állítólag közel húsz operációt hajtottak végre rajta - eddig. A valóságshow befejezése óta látványosan külsejével szeretne feltűnést kelteni a szőkeség.

Heidi a beavatkozások előtt és után...

Már eddig is méretes keblekkel rendelkezett, a sebészkésnek hála - legutóbbi operációja alkalmával a hírek szerint egyszerre több szépészeti beavatkozást is elvégeztek nála -, de még mindig nem elégedett az eredménnyel.

Az énekléssel is megpróbálkozott Heidi Jay Leno show-jában fejtette ki, hogy szeretne még nagyobb szilikonmelleket, de az már illegális lenne! Neki ugyanis 700 köbcentis a keble, a felső határ pedig 800.

Montag tagadta, hogy plasztikafüggő lenne. A beszélgetős műsorban közölte, hogy aki függő, minden nap műttetné magát, ezzel szemben azonban ő már egyeteln nap alatt szeretne minden beavatkozást megcsináltatni...

Az első alkalommal összesen tíz műtétet hajtottak végre rajta egy nap alatt! Heidi Montag azonban mindezt annyival kommentálta, hogy a szépségért meg kell szenvedni.

Bizarr búcsú a plasztik-keblektől!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.