Hihetetlenül mutat az Elemi ösztön sztárja!

A mindenit! Sharon Stone kipakolta szilikonmelleit

Túl az ötvenen is van mit bámulni Sharon Stone keblein - Az Elemi ösztön szexis szőkesége nemcsak a strandon látható melltartó nélkül: máskor is szívesen enged betekintést izgató dekoltázsába!

2009.04.28 12:00ma.hu

Sharon Stone is felszólalt egy Los Angeles-i, homoszexuálisoknak és leszbikusoknak szóló rendezvényen - A világsztár hozta formáját a Beverly Hilton Hotelben tartott eseményen.

Tőle talán már-már el is várják a dögös megjelenést, hiszen nem mindennapi, izgató jeleneteket vállalt be az Elemi ösztön című produkcióban...

Állig begombolkozva valószínűleg csalódás lenne, ráadásul Sharon-nak igazán nincs mit takargatnia!

Stone nem titkolja, hogy melleit plasztikáztatta, a markolnivaló keblek igazán katonásan simulnak a mélyen dekoltált, piros ruhába...

A színésznő lépten-nyomon bizonyítja, hogy nem veti meg az erotikát: az Oscar díjátadó utáni partin is meghökkentő ruhában parádézott.

A dögös keblek szinte teljesen átlátszottak a sejtelmes, csipkés fekete ruhán, mely csak az intim részeket takarta (volna) el sötétebb anyaggal.

Ám míg nőiességből alighanem csillagos ötöst érdemel, az anyaság terén melléfogott a színésznő.

Örökbefogaditt fiát, Roan-t ugyanis tavaly azzal az indokkal ítélte az apának a bíróság, hogy Stone-nál nem látják biztosítottnak a gyermek fejlődéséhez szükséges nyugodt és stabil hátteret.

Az ugyanis, hogy olykor éjszakánként feleannyi idős pasival jár szórakozni, nem kellően anyai viselkedés...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.