Teljesen megvonták a felügyeleti jogot a sztártól!

A bíróság elvette Sharone Stone gyermekét!

Sharon Stonennak és volt férjének egy közös adoptál gyermeke volt, akit válásuk után éves váltásban külön neveltek. Ám a legújabb tárgyalások után Sharontól teljesen megvonták a felügyeleti jogot.

Rossz anya volt Sharon Stone? képgaléria

2008.09.25 15:15ma.hu
Sharon és Roan

Sharone Stone és volt férje, Phil Bronstein 2000-ben döntöttek úgy, hogy közösen örökbefogadnak egy gyermeket. Nem is volt ezzel semmi gond, ám a pár 2004-ben elvált, így a gyermekelhelyezést valahogy meg kellett oldani. 

A színésznő és exe férje akkor úgy állapodtak meg, hogy a gyermek egy évet az egyik, a következő évet pedig a másik szülőnél tölti. Ám Sharon megtámadta a határozatot, amivel rosszabb lépést nem is tehetett volna. 

A bíróság ugyanis úgy vélte, hogy a volt férj biztosabb hátteret és otthon nyújt a gyermeknek, így Sharontól teljesen megvonták a láthatást.

A sztár és a 8 éves kisfiú

A bíróság indoklása szerint Stone-nál nem látták biztosítottnak a gyermek fejlődéséhez szükséges nyugodt és stabil hátteret. 

Éjszakánként feleannyi idős pasival bulizni járni ezek szerint nem kellően anyai viselkedés.

Ezen okok miatt Sharon Stone három örökbefogadott gyerekéből ezt követően csak kettőt nevelhet.

A bíróság 8 éves Roan nevű kisfiának kizárólagos felügyeleti jogát a színésznő elvált férjének, Phil Bronsteinnek ítélte

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.