Nem látják szívesen Kínában!

Ciki! Sharon Stone-t nem hívták meg a sanghaji filmfesztiválra

Sharon Stone ugyan már bocsánatot kért helytelen szavaiért, amelyekkel összefüggésbe hozta a Kína tibeti politikájából fakadó rossz karmát a májusi szörnyű földrengéssel, de az ügy tovább gyűrűzik az ázsiai országban.

Képekben a szexi színésznő! képgaléria

2008.06.04 12:22MTI

A kínai sajtó szerdán bejelentette, hogy a színésznő többé nem vehet részt a sanghaji filmfesztiválon. A jövő héten kezdődő nemzetközi fesztivál szervezői szűkszavúan csak annyit közöltek, hogy Stone "nincs a meghívott vendégek listáján", ám a helyi média tényként kezeli, hogy a sztár mindörökre kitiltatott az eseményről. 

Az 50 éves hollywoodi filmcsillag tavaly a Christian Dior kozmetikai óriás arcaként jelent meg a fesztiválon, ám a színésznő nagy vihart kavart nyilatkozata óta a cég Stone-os hirdetéseit is végleg kivonta a teljes kínai piacról. A sztár Cannes-ban egy hongkongi filmstábnak adott rövid interjújában találta azt mondani, hogy a tibeti események után a földrengésről és annak tragikus következményeiről az jutott eszébe, "ez vajon nem a karma-e - hiszen mikor az ember nem jó, akkor rossz dolgok történnek vele". 

A kijelentést követően az egyik legnagyobb kínai mozilánc is közölte, hogy nem mutatja be többé Stone filmjeit. A május 12-i szecsuáni katasztrófának közel 70 ezer halálos áldozata volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.