A sztár megmutatta - de nem jó helyen

Ciki képek! Sharon Stone popsit villantott élő adásban

Sharon Stone a maga módján mindig igyekszik feltűnést kelteni - Bár a ma is csinos színésznő az Elemi ösztön óta szexikon, annyira azért mégsem kéne bedobnia magát, mint a minap egy konferencián...

Izgalmas képek: Sharon Stone sosem takargatta... képgaléria

2008.04.08 10:30ma.hu - Fotó: Daily Mail

Sharon Stone nemrégiben felturbózott melleivel napozott - persze melltartó nélkül -, a barátja társaságában, és minő véletlen, az intim perceket megörökítették a lesifotósok.

Azóta mindenki tudja, hogy a szőke dívának új keblei vannak. Ez azonban még nem lenne baj. Bár az Elemi ösztön második részében Sharon már kevésbé hengerelte le a nézőket, mint a bombaként robbant elsővel, külseje ötvenévesen is figyelemreméltó - tesz is róla, hogy láthassuk.

Legutóbb azonban nem a legjobb időpontban, és nem a legjobb helyen villantott...Sharon Stone a párizsi Sorbonne egyetemen megrendezett kulturális esemény vendége volt.

A színésznő hozta a formáját, a tőle megszokott szexis kosztümben jelent meg. Szoknyája sem bizonyult túl rövidnek, ám egy óvatlan pillanatban Sharon úgy ült le, hogy a pozíció teljes betekintést engedett a szoknyája alá!

Sajnos, a jelenetet nemcsak a fotósok, hanem a közönség is észrevette, így lehetséges, hogy a kissé kínos helyzetbe került Stone a közeljövőben inkább elkerüli Párizst.

A bombázó színésznő egyébként, aki három örökbefogadott gyermekkel büszkélkedhet - Roan hét-, Laird kettő-, Quinn pedig egyéves -, múlt hónapban töltötte be ötvenedik életévét. Férjétől, a lapkiadó Phil Bronsteintől 2004-ben elvált. Jelenleg Craig Ferguson skót színész a párja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.