Nem szégyenlős az Elemi ösztön sztárja!

Pikáns fotók - Sharon Stone úgy döntött: ki a cicikkel!

Nem tagadja meg magát az Elemi ösztön szőkesége - Sharon Stone ötvenévesen sem veti meg az erotikát, és ezt lépten-nyomon bizonyítja is. Az Oscar díj-átadó utáni partin elképesztő öltözékben mutatkozott.

Elképesztő ruhában jelent meg a szőke díva! képgaléria

2009.03.02 09:23ma.hu

Sharon Stone-ból még most is sugárzik az erotika - A színésznő a minap meghökentő külsővel lepte meg a jelenlevőket az Oscar díj-átadót követő partin!

A tagadhatatlanul csinos és fiatalos sztár csipkés, izgató fekete ruhát viselt, amely viszont csak éppen azt takarta a díva testéből, amit feltétlenül muszáj volt...

Kétségtelen, Stone-nak kevés takargatnivalója van, hiszen a szőke sztár ötvenévesen is irigylésreméltó alakkal és külsővel rendelkezik, sőt a hírek szerint a kebleit is megcsináltatta.

Utóbbit alátámasztják azok a lesifotók, melyeken a színésznő a tengerparton turbékolt aktuális párjával - természetesen topless. Ez a ruhaköltemény azonban erős túlzás!

Sharon-nak nemcsak a keble vonala világlott ki a ruha alól, hanem a mellbimbója is tökéletesen látható volt...

Nem tudni, hogy a színésznő szándékosan betervezte-e a figyelemfelkető akciót, vagy csupán csak futólag nézett tükörbe elindulás előtt - utóbbi esetben nem lehetett túl sok fény abban a lakásban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.