A sztár írónőként debütál!

Pikáns fotók! Sharon Stone a misztikus thrillerekre esküszik!

Thrillerrel próbálkozik a szexis sztár, Sharon Stone, aki írói vénáját mutatja be hamarosan! A hollywoodi filmsztár ugyanis írónőként debütál, miután megírt már jó pár novellát.

Buja képeken a szép színésznő! képgaléria

2009.03.04 19:30ma.hu

A március 10-én 51. életévébe lépő sztár állítólag most kiadót keres, hogy megjelentesse eddig megírt műveit. Sharon elhatározta, hogy író lesz. Eddig több novellát is írt, elmondása szerint nem önéletrajzi ihletésűek, hanem inkább thrilleres beütésű rendőrsztorik. 

A szőke színésznő jelenleg kiadót keres írásai számára, és ha sikeres lesz a novelláskötete, akkor a jövőben is szeretne írni Stone a Fox News-nak elárulta, hogy írásai nem önéletrajzi ihletésűek, sőt, témáit sem a filmiparból meríti, hanem sokkal inkább misztikus thrillerek.

Eredetileg Sharon írás szakot végzett az Edinboro State University-n Pennsylvaniában, majd ösztöndíjat kapott és művészetek szakon diplomázott.
 
Az irodalmon kívül különösen szerette még a klasszikus filmeket. Sharon első filmszerepét széplányként kapta Woody Allen Stardust Memories filmjében, majd számos jelentéktelen filmben tűnt fel, mint az 1981-es Deadly Blessing, az 1985-ös King Solomon's Mines vagy az 1987-es Police Academy 4: Citizens on Patrol. 

Ennek ellenére alakítására felfigyeltek az 1984-es Irreconcilable Differences c. filmben. 

A biszexuális Catherine Tramel írónő szerepével, Michael Douglas partnereként az 1992-es Elemi ösztön c. filmben vált világhíressé és ért karrierje csúcsára, és ennek a filmnek köszönhetően lett Sharon Stone a legújabb szexszimbólum és Hollywood "legütősebb" hölgye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.