Meghalt a felnőttfilmsztár Marilyn Chambers

Fotókon a szexbomba - Holtan találták az első szilikonos pornósztárt

A hetvenes évek egyik legnevesebb pornócsillaga volt a szőke Marilyn Chambers - A Kielégíthetetlen sztárjára a lánya talált holtan, a lakókocsijában. Még hatvanéves sem volt.

Képekben a buja pornósztár, Marilyn Chambers képgaléria

2009.04.14 12:05ma.hu

Ötvenhét évesen távozott az élők sorából az egykori szőke bombázó, Marilyn Chambers.

Lánya, a 17 esztendős McKenna talált a holttestére otthonukban, Santa Claritában, vasárnap este. Halálának okát még vizsgálják.

A fiatal Marilyn Chambers

A pornósztár eredetileg Marilyn Briggs néven született és először csak reklámokban próbálta ki magát - egy szappanmárka dobozára is felkerült például az arca.

Később olyan emlékezetes felnőttfilmekben szerepelt, mint a Zöld ajtó mögött vagy Kielégíthetetlen.

Marilyn egy feketebőrű fiúval is forgatott, s mivel a dolog akkoriban tabunak számított, nem véletlen, hogy nevére mindenki felfigyelt.

A pornószínésznő vetette be először a filmvásznon szilikontól dagadó kebleit - de csupaszra borotvált nemi szervvel és belerakatott piercing-gel is őt láthatták a felnőttfilmek nézői először.

Bár ebben a műfajban lett sikeres, később sikerült szerepet kapnia Barbra Streisand oldalán a Bagoly és cicababában, de játszott a Veszett című filmben is.

Hosszútávon azonban nem tudta megvetni a lábát más területen, noha még az is megfordult a fejében, hogy zenei, sőt, politikusi karriert fusson be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.