A showman ösztönöz még nagyobb élvezetre

Hoppá! Győzike élő pornófilmben?!

Nem mindennapi - Gáspár Győzőnek szórakoztatva kell ösztönöznie a nézőket még nagyobb élvezetre, de nem kizárt, hogy élő pornófilm-forgatáson is részt kell vennie!

2009.03.30 07:45ma.hu

Az Erotika Parádé showman-jeként egészen újszerű feladatai lesznek majd Gáspár Győzőnek - Olyan nevek mögé sorakozik fel, mint Judy Nero vagy Mya Diamond. A Pornó Színház dumagépeként alkalmazzák majd, a rendezvény honlapja szerint pedig egy élő pornófilm-forgatáson is részt kell majd vennie feladatköréből adódóan. Győzike nem beszél a témáról, de úgy tűnik, a számításait megtalálta - adta hírül a Napi Ász.

Győzikéről az utóbbi időben az a hír járta, hogy családjával súlyos anyagi válságba került - Régóta tőzsdézik, s míg korábban jól forgatta a pénzüket, januárban mindent elbukott.

Gáspárék állítólag eladták autóikat és kölcsönkocsival jártak, sőt salgótarjáni házukat is áruba bocsátották, hogy kisebbre cseréljék.

Múlt héten azonban kiderült, Győző lesz az április 17-19 között tartandó idei Erotika Parádén a Pornó Színház dumagépe. A színház korábban sem szűkölködött túlfűtött jelenetekben, s ez idén sem lesz másképp, sőt. Ebben az évben is különlegességekre lehet számítani Deborah Valentine színházában.

Győzike egyébként a legutóbbi hírek szerint mégiscsak tartogatott valamennyi félretett pénzt, hiszen az egyik bulvárlapnak nyilatkozó szemtanú szerint a napokban egy luxusautó szalonban válogatott, sőt ajánlatot is kért egy szép Porschéra.

A showman tagadta, hogy vásárlási céllal járt volna az üzletben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.