Ő hazánk egyik legirigyeltebb személyisége!

Kovi, a magyar pornócsászár apa lesz?

Szinte mondhatjuk, hogy talán Kovács (Kovi) István hazánk egyik legirigyeltebb személyisége, hisz sokszor kerül rendkívül tetszetős külsejű és igen ledér öltözetű hölgyek társaságába.

2009.03.26 16:00ma.hu

Bár már sokszor bizonyította sokak által szélsőséges érzéseket kiváltó munkája területén tehetségét és üzleti rátermettségét. Frabato meglepő dolgokat jósolt neki, méghozzá magánéleti téren! 

A tarot-kártya olvasata alapján a külsejében már megújult és megfiatalodott férfinak egy felettébb új oldaláról kell megmutatkoznia.
 
A stagnáló filmiparból akár a katedra felé is vezethet az útja, hiszen évtizedes tapasztalatára alapozva, lehetősége nyílik akár amatőr, akár profi rendezők részére kurzust tartania. – írja a Star Magazin.

Kovinak gyermeket jósoltak!

Kovi sikervonala egy merőben új feladat elé állítja: egy kis gyermek létezése függhet tőle, akinek gondozása és nevelése elsőszámú feladattá válhat az elkövetkező időszakban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.