Ron Jeremy nők százait kapta meg - régen...

Megdöbbentő képek: Gusztustalanul fest az egykor ünnepelt pornósztár!

Megdöbbentő képek kerültek napvilágra a valaha hódító, férfias testtel és tekintélyes hímtaggal megáldott pornósztárról - Ron Jeremy-re nem lehet ráismerni!

Képekben Ron Jeremy - egykor és most képgaléria

2009.01.20 11:40ma.hu

Egykor nők százai omlottak a lába elé - úgy az életben, mint a filmen! Ron Jeremy ismert pronószínész volt, jóképű, kidolgozott testű, szerette a kamera. Nem így most.

A legendával ma már nem sok hölgy bújna ágyba - Jeremy úgy fest, hogy össze sem lehet hasonlítani fiatalkori önmagával.

A Sündisznó becenevű, mindössze 55 éves egykori sztár igazán lehetne jobb formában, nem tudni, mi történt vele, hogy ennyire megtépázott a külseje!

A pornószínész, akinek 24,76 centiméteres hímtagja annak idején valóságos csodálatot okozott, nemcsak nagyon meghízott, de szemmel látható, hogy nem ápolja magát, sem testét, sem bőrét, sem pedig a haját...

Ron Jeremy karrierje csúcsán a szakma legismertebbje volt, közel kétezer filmben csábította és döntötte ágyba a nőket.

A színészt később más témájú filmekben is láthatta a közönség, de ezekkel nem aratott akkora sikert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.