Lucy Lawless bimbóival ostromolnak...

Forró képek: Élethű szexjelenetben az egykori Xena!

A Starz új, "Róma-stílusú", a "300" című mozifilm képi világára erősen hasonlító sorozat ostromolja a nézőket Lucy Lawless, az egykori Xena mellbimbóival és elég élethű szexjelenetével.

Lucy Lawless pikáns szexjelenete a Spartacus-ban! képgaléria

2010.02.15 19:30mellesleg

A Spartacus: Blood and Sand című sorozat eddig 13 részt élt meg, de a producerek máris berendelték a következő évadot.

A történelmi alapokra épülő akciósorozat ügyesen vegyíti a drámai elemeket, a fantasy jellegű fordulatokat, és a modern képi megvalósítást.

Rögtön az első percekben bőségesen fröcsög a vér, és feltűnik egy teljesen meztelen nő: tehát minden megvan a sorozatban, ami sikeressé teheti. (Igen, ez itt irónia.)

Lucy Lawless, Xena egykori alakítója is hozzáteszi, amit tud: a színészi játékával nincs probléma (ellentétben egyéb, fontosabb szereplőkkel) és az idomai is kellemesek.

Örültünk volta, ha pár évvel (vagy évtizeddel) korábban láthatjuk a meztelenkedését, de azért így sem rossz!

Ókori domina lett Xena!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.