A színész nem gerjed a szexjelenetekre, sőt!

Daniel Radcliffe képtelen élvezni a szexet!

Daniel Radcliffe 16 éves volt, amikor élete első szexjelenetét forgatta. A December Boys című filmben a gyönyörű Teresa Palmer volt a partnere, de ez mit sem számított neki, hiszen csak a tökéletes megoldásra koncentrált.

Pikáns képek 18 éven felüleiknek Daniel nemi szervéről! képgaléria

2009.06.04 19:43rtlbulvar.hu

Daniel Radcliffe botrányos szerelmi életéről is sokat olvashattunk az elmúlt időszakban, hisz egy Dolly Parton imitátorral látták együtt több alkalommal is... így már bizonyos, hogy Our Lady J-vel, a szőke imitátorral randizgat a Harry Potter filmek főszereplője. 

- "Danielt elbűvölte az imitátor kultúra és állandóan kérdéseket tesz fel. Több showt is megnézett" - nyilatkozta Our Lasy J egyik barátja. 

Radcliffe és Our Lady J állítólag februárban találkoztak a színész Equus című bemutatójának kapcsán, melyben meztelen szerepelt...

Nem élvezi a szexjelenteket!

Radcliffe-nek a sármján kívül van még egy vonzó tulajdonsága, ami nem más mint avagyona…ugyanis a 19 esztendős sztárnak vagyonlistája szerint tavalyi tízmilliós bevételével ma már 30 millió fontja van.

A fiatal színész óriási vagyonáról itt még többet tudhat meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.