Harry megformálója olykor alig mozdul?

Képek - Döbbenet: Daniel Radcliffe neurológiai betegséggel küzd!

Hihetetlen - Régóta komoly betegség gyötri a nagysikerű Harry Potter-sorozat sztárját, Daniel Radcliffe-et.

Daniel Radcliffe: Kölyöksztárból igazi férfi lett! képgaléria

2008.08.18 11:30ma.hu

Nem is hinnénk, hogy Daniel Radcliffe olykor alig bír mozdulni! A népszerű színész, aki Harry Potter szerepével ifjú milliomossá nőtte ki magát, most vallotta be: régóta küzd egy komoly neurológiai betegséggel!

A neve dyspraxia, és nem kevés megpróbáltatást okoz a fiatal sztárnak. A betegség a mozgás nehéz koordinációját okozza, és olykor tanulást is megkeseríti: a képességek ugyanis csökkenek a hatására...

Harry Potter-hősök: Rupert Grint, Emma Watson és Daniel - Fotó: People

Radcliffe elárulta, hogy szerencsére ő a betegségnek "csak" egy enyhébb formájában szenved, ám többek között emiatt ismerkedett meg a színészettel...

Az iskolában ugyanis tanulási nehézségei voltak, s végül kieszközölte, hogy édesanyja elengedje egy filmes meghallgatásra.

Utólag tudjuk: a mama nagyon jól döntött, hiszen Daniel később megkapta Harry Potter szerepét a világméretű bombasikert aratott történetben.

Az ifjú sztár már az első két epizód után dollármilliomos volt, s a ma már színpadon is gyakorta feltűnő fiúnak valószínűleg hátralevő életében sem lesznek megélhetési problémái...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.