Lucy Pinder és barátnői megmutatták...

Őrjítő fotók - Méretes cicik kerültek elő a Télapó-ruha alól!

Ez aztán a választék - Újabb, természetes idomokkal megáldott bombázók forró fotóival örvendeztette meg olvasóit a brit Nuts magazin. Ezúttal Lucy Pinder és Rosie Jones dobta le a melltartóját.

Hatalmas cicik kerültek elő Lucy Pinder és barátnői Télapó-ruhája alól! képgaléria

2009.12.25 12:05ma.hu

Két vadító barna szépség varázsol karácsonyi hangulatot a Nuts magazinban új számában, méghozzá Mikulás-jelmezben és fedetlen keblekkel.

Tagadhatatlanul jól mutat Lucy Pinder-en és Rosie Jones-on a helyes, piros szerelés, ám az urak tekintetét minden bizonnyal inkább az alatta levő formák vonzzák...

Mostanság nem egy, természetes, méretes idomokkal megáldott modell csábos fotóit mutatta be a lap.

A legszebb brit cicik birtokosainak választott Sophie Howard, Vikki Blows, Sam Kellett, India Reynolds és Hannah Martin után most a közkedvelt Lucy és Rosie dobta le melltartóját.

Pinder kisasszony korábban valósággal őrületbe kergette a pasikat, hiszen hosszú ideig egyáltalán nem vállalt topless fotózást.

Végül a Nuts-nak vetette le először a melltartóját, és kiderült, bizony nincs mit takargatnia.

Gyorsan vált Keely Hazell mellett az egyik nagy kedvenccé - az ártatlan tekintetű szőkeségnél ugyanis kevesen mutatták meg többször formás, természetes kebleiket a Nuts magazin hasábjain.

Ezt látnia kell - hatalmas mellek gyülekezete!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.