Kerek popsi, döglesztő keblek

Vérforraló képek: Csak néhány dísz takarja a pucér Coco óriáscicijét!

Újabb magazinban tárja fel nem mindennapi bájait a dögös szőkeség, akit az egyik neves énekes barátnőjeként is ismerhetünk - Nicole "Coco" Austin kerek formái láttán minden pasi eldobja az agyát.

Nézze meg az óriásmellű Coco izgató képeit! képgaléria

2009.12.08 10:30ma.hu

Plasztikázott keblei, kerek popsija és kifogástalan alakja csak úgy vonzza a tekintetet...

Nicole Austin-t,
alias Coco-t keveset láthatjuk állig begombolkozva, az adottságaival tökéletesen tisztában levő hölgyemény szívesen mutatja meg szexi felsőkben is izgató idomait.

Meztelenül azonban a férfiak nagy örömére még szívesebben pózol - akár a Twitter közösségi oldalon is.... Valljuk be, nincs is mit takargatnia.

Ezúttal a JM Magazine hasábjain dobja le magáról, ami le kell - a lap tökéletes alanyt választott, az új évet egy bombasztikus nővel kezdi.

Az izgató, falatnyi ruhadarab szerencsére nem sokat takar a szőke szépségből.

Nicole Austin-ra az énekes Ice-T párjaként is felfigyelhetett a közönség, ám kétségtelen, hogy ez csak hab a tortán.

Coco döglesztő idomai ugyanis már a kebelkirálynő Jordan-én is túltesznek, aki a közelmúltban kisebbített hatalmas "ütközőin".

Feszült a bugyi a rapper kebelbajnok kedvesén!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.