A kínai sztár kilógó cicikkel jótékonykodott

Képek - Botrányos: Bai Ling bimbóival emelte az est fényét

Egy jótékonysági rendezvényen verte ki a biztosítékot ismét kebleivel - vagy inkább mellbimbóival? - a kínai színésznő, amikor köldökéig dekoltált blézerben jelent meg.

Bai Ling bimbóival emelte az est fényét... képgaléria

2009.11.24 06:30ma.hu

Extrém hajviselettel, rövid fekete hajában királykék csíkozással és köldökig kivágott, "felül semmi" viseletben libbent be egy gyermekkórházat támogató rendezvényre Bai Ling.

A melleit sosem rejtegető színésznőt nem zavarta az esemény jellege, ahogyan máskor sem fordít sok időt az öltözködésre.

Ha más nem, a melltartó szinte biztosan mindig elmarad.

Bai Ling ha kell, ha nem, megmutatja hegyes mellbimbóit, melyek már-már provokálóan bukkanak elő a szexis felsők vagy elegáns felöltők alól...

A színésznő szemmel láthatóan elégedett a testével, ám ezt talán nem kellene minden adandó alkalommal a nagyérdemű orrára kötni.

A szexis kínai hölgyemény, akit először a Holló című alkotásban vehettünk szemügyre, számtalan erotikus fotósorozaton mutatta már meg jellegzetes kebleit.

Talán most is inkább egy ilyesmit javasolnának a túlfűtött hollywood-i sztárnak, mintsem egy jótékonysági rendezvényt. 

Terítéken Bai Ling óriás mellbimbói!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.