Dögös barna, pucér cicikkel

Forró képek: Sophie kipakolta - nézze meg Nagy-Britannia legjobb melleit!

A britek egyik kedvence, Sophie Howard erotikus fotói indítják be az urak fantáziáját a Nuts magazin legújabb számában - Az angol üdvöske idomait még sosem látta plasztikai sebész...

Bombasztikus, igazi mellek - Sophie Howard megmutatta! képgaléria

2009.11.27 06:30ma.hu

A dögös, 25 éves angol modell fotóival örvendezteti meg olvasóit legújabb számában a Nuts magazin.

A lap sosem spórol a természetes, méretes keblekkel megáldott modellek fotóival, így például Keely Hazell és Gemma Atkinson sem hiányozhat általában a kínálatból.

A Nuts szépségei is pózoltak Sophie mellett

Most ismét az igéző tekintetű Sophie Howard-on a sor, hogy elbűvölje a pasikat, és tekintve, hogy cseppet sem szégyenlős, ez nem is lesz neki nehéz.

Sophie kebleihez sosem ért plasztikai sebész, így a gyönyörű modell méltán büszke dús idomaira.

A Loaded magazin egyébként a legszebb mellek tulajdonosának választotta.

A dögös barna lány egyébként bevallottan biszexuális. Tizenhat évesen rádöbbent, mennyire tetszenek formás keblei a férfiaknak, és szép pénzt is lehet keresni azzal, hogy a lapokban megmutatja őket.

Tizenhét évesen sztriptízelt, s már az egyetemre járt, amikor úgy döntött, él a lehetőséggel - felfedi testét a fotósok előtt.

Innentől kezdve nem volt megállás. Sophie mára az egyik legkeresettebb modell lett.

Hófehér cici a fekete ruha alatt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.