Kim Kardashian Jázminként mutogatta magát

Dögös fotók - Látott már mesehőst ilyen dagadó cicikkel?

A legváltozatosabb ötletekkel rukkoltak elő idén is a sztárok Halloween alkalmából - A csinos modellt, Kim Kardashian-t például az Aladdin című mese ihlette meg...

Kim Kardashian duzzadó keblű Jázminként feszített! képgaléria

2009.11.05 06:30ma.hu

A fekete szépség úgy gondolta, Jázmin hercegnő bőrébe bújva mutathat meg a legtöbbet igéző idomaiból...

A Disney-féle Aladdin rajzfilm figurájának öltözött be Kim Kardashian Halloween-re, ami valljuk be, a hasonlóság végett tökéletes választás volt.

A szemrevaló modellt- és egykori valóságshowhőst többször kritizálták már "méretes" hátsó fele miatt, ám nagyon úgy tűnik, hogy ez a hölgyemény minden apró hibájával együtt bejön a pasiknak.

Kim nemcsak modellként, színésznőként és üzletasszonyként is kipróbálta már magát. Leginkább a Kardashian-lányokkal forgatott valóságshow-ból ismerték meg a nevét.

A szépség édesapja az a Robert Kardashian, aki a gyilkossággal vádolt O.J. Simpson ügyvédje volt.

Kim már második filmjében olyan sztárokkal forgathatott, mint Carmen Electra vagy Vanessa Minnillo.

2007 decemberében megmutatta tökéletes testét a Playboy-ban, ezt követően egy farmercég ajánlotta fel neki, képviselje őket.

Ettől kezdve modell karrierje is szépen ívelt felfelé.

Hűha - a Twitteren vetkőzött Kim Kardashian!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.