Fedetlen cicikkel a Pirelli-naptár dögös csajai!

Izgató képek: Sáros, vizes mellbimbókat villantottak a lányok!

Hamarosan kapható lesz a már hagyománnyá vált Pirelli-naptár, melyben a legismertebb és legszexibb modellek pózolnak, mégpedig extrém helyzetekben és melltartó nélkül.

Fedetlen cicikkel pózoltak a dögös csajok a Pirelli-naptárhoz! képgaléria

2009.11.23 10:25ma.hu

Orlando Bloom forróvérű párja, Miranda Kerr, valamint a legszemrevalóbb és kapósabb modellek, így Daisy Lowe, Rosie Huntigton-Whitely vagy Marloes Horst is ledobta melltartóját a népszerű kalendárium kedvéért.

A 2010-es Pirelli-naptár lányai a természet lágy ölén mutatják meg feszes idomaikat.

Szerencsére előzetesen már láthatunk a fotókból néhány izgalmas darabot. Többségük munka közben készült.

A legmeglepőbb talán a sáros vízben pucéran heverésző hölgyek látványa, amelyből a fedetlen mellbimbók izgatóan kikandikálnak....

Nem kevésbé pikáns azonban a meztelen lányok banánevős jelenete, de valószínűleg sokan irigyelnék a kis majmot is, akit a pucér keblű szépség tart a karjában...

A képeken látható egyébként - éppen banánt majszolva - a magyar származású modell, Mihalik Enikő is.

A fotózást a Vanity Fair magazin követte végig, aki korábban is kiszivárogtatott már néhányat a munka során készült képek közül. Íme, most újra lehet szemezgetni.

A szexi pókerbébi levetkőzött!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.