Miranda Kerr egyszál semmiben pózolt

Vérforraló képek - Alaposan nekivetkőzött Orlando Bloom kedvese!

Alighanem Miranda Kerr összes fotósorozatánál bátran megállapíthatjuk: Orlando Bloom jól választott. A gyönyörű modell ezúttal mindent ledobott magáról, így a tökéletes test látványa már nemcsak Orlandóé...

Csábos és szexi - Miranda Kerr alaposan nekivetkőzött! képgaléria

2009.07.10 10:45ma.hu

Az ausztrál szépség számos szexi fehérneműben és kreációban megmutatta már kívánatos testét, nemrég pedig a Pirelli kalendáriumban fedetlen keblekkel pózolt együtt a társaival.

Miranda Kerr
most is ledobta a ruháit, hogy mindenki jól szemügyre vehesse idomait.

Miranda és Orlando - Fotó: posh24

Talán még kicsit szégyenlős, hiszen teljes egészében most sem engedte láttatni legintimebb testrészeit.

Sejtelmes fotói azonban így is nagy sikert aratnak.

A Victoria's Secret egyik legcsinosabb modellje nemrég anyaszült meztelenül, egy fához láncolva fotóztatta magát. Melleit a haja, ölét pedig a keze takarta.

Miranda a környezetvédelemre hívta fel a figyelmet a furcsa képpel - a Rolling Stone környezetvédelmi különszáma, a Green Issue ausztrál kiadásában szerepelt.

Ami Kerr Orlando Bloom-hoz fűződő kapcsolatát illeti, annak dacára, hogy többször is cikkeztek arról: Miranda nem egyszer megcsalta a párját, a fiatalok közt szemmel láthatóan dúl a szerelem.

A közelmúltban érdekes jelenettel örvendeztették meg a közelben ólálkodó lesifotósokat: szenvedélyes csókcsatát vívtak egy szálloda erkélyén...

Okkal vetkőzött a gyönyörű Miranda Kerr - nézze meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.