A modell önmagát adja, csábító fehérneműben!

Pikáns képek- Miranda Kerr szexi karácsonyi ajándéka!

Íme Miranda Kerr karácsonyi ajándéka, a szexis modell a csodás képeken a Victoria's Secret ünnepi kollekcióját népszerűsíti. Így Miranda karácsonyi ajándéka: saját maga szexi alsóneműben!

Íme Miranda Kerr karácsonyi ajándéka! képgaléria

2008.11.27 18:30ma.hu
Egy szép karácsonyi ajándék!

A barna szépség nevét különösen azóta jegyezhettük meg, hogy kiderült: Kate Bosworth és az utána következő néhány hetes kalandok után az ő karjaiban találta meg a boldogságot Orlando Bloom

Bár Miranda Kerr már többször is megcsalta, bennfentesek tudni vélik, hogy Orlando Bloom fél év együttjárás után megkérte az ausztrál modell kezét. A pár állítólag egy éven belül szeretné kimondani a boldogító igent, mivel mindketten úgy gondolják, hogy már alaposan kiélték magukat és itt az ideje megállapodni. 

A Victoria Secret üdvöskéje nemrégiben egy méregdrága karkötővel jelent meg egy rendezvényen, bizonyítva, hogy Bloom mindent megtesz annak érdekében, hogy megtartsa menyasszonyát. 

Úgy tűnik, nagy a szerelem, a hírek szerint Orlando már a csinos modell szüleinél is látogatást tett. Miranda Kerr még arra is vállalkozott, hogy minden csecsebecsétől, melyet korábbi fiúitól kapott, megszabaduljon Orlando kedvéért, s ma már csak olyasmit visel, melyet a színész ajándékozott neki. 

Bloom korábban sokáig a szőke Kate Bosworth kedvese volt, s szakításuk után olyan színésznőkkel is összemelegedett, mint az akkor még szingliként tengődő Jennifer Aniston.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.