A színésznő cicije kilátszott a ruhából

Képek: Miranda Kerr mellbedobással indult Orlandóért

Hoppá - Merész fotók láttak napvilágot a csinos Miranda Kerr-ről! A színésznő egy nagyszabású jótékonysági gálán némileg hiányos öltözetben csábította táncra a lányok kedvencét...

Miranda Kerr félig kilógó mellel és Orlando Bloom-mal... képgaléria

2008.06.09 14:35ma.hu

Valószínűleg sok hölgy szívesen lenne a helyében - A bájos Miranda Kerr szívtipró párjával, Orlando Bloom-mal fonódott össze a Raisa Gorbacsov alapítvány gáláján.

A két sztár a táncparketten sem leplezte, mennyire odavannak egymásért: Orlando derékon kapta Mirandát, szemmel láthatóan élvezte, hogy bókokat súghat a színésznő fülébe.

Miranda rendületlen mosollyal hallgatta a sármőr szavait - szexis fekete estélyije pedig csak ráadás volt ahhoz, hogy ne csak Orlando mustrálja sóvárgó tekintettel, de elsöprő sikere legyen más férfiak körében is az este folyamán....

A rucit oldalt enyhén szólva szűkre szabták. Miss Kerr mellére teljes rálátást engedett a csinos ruha, ami, ha jobban megnézzük (talán a tánc hevében?) kissé félre is csúszott...

Orlando Bloom és ausztrál származású modell kedvese hónapok óta egy párt alkotnak, a szerelem egészen komolynak tűnik - a sármos színész már a lány szüleivel is összeismerkedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.