A sztár pár nem tudja elrejteni érzéseit

Hoppá! Jennifer és Orlando egymásba estek

Jennifer Aniston és Orlando Bloom megőrül egymásért. A hollywoodi csillagok, akik tavaly együtt voltak szabadságon egy mexikói üdülőhelyen.

Szexi képek a színésznőről képgaléria

2008.04.10 12:15ma.hu

Ám úgy látszik nem hűlt ki a láng, ugyanis szemmel láthatólag Jennifer Aniston és Orlando Bloom egymásba habarodott. Ráadásul nem tudták leplezni a nyilvánosság előtt az érzéseiket egy jótékonysági eseményen Los Angelesben.

- Mikor találkoztak, szorosan megölelték egymást - mondta egy szemtanú. A párhoz csatlakozott Jennifer legközelibb barátai közül néhány, köztük Courteney Cox és a férje, David Arquette, Jessica Simpson és Kate Beckinsale. A szemtanú észrevette mennyire szerelmesen néznek egymásra Orlandóval, szerintük őrülten szerelmesek egymásba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.