Félmeztelen nyomult a színésznő

Csábos fotók: Jennifer Aniston nekivetkőzött Miami-ban!

Néha ugyebár a hírességekre is ráfér a pihenés - főként egy-egy megerőltető filmforgatás után. Jennifer Aniston is így volt ezzel, aki a tengerparton lazított, rakoncátlan bikinijében.

Jennifer Aniston nekivetkőzött! - Csábos képek képgaléria

2008.03.20 10:30ma.hu

Miami-ban pihent a tengerparton barátaival a csinos színésznő, amint egy kis szabadideje akadt. A sztár ugyanis most forgatja új filmjét, a Marley és én-t, de a szünetekbe belefér egy kis strandolás is.

Jennifer Aniston ki is használta a jó levegőt és a napsütést: csinos lila bikinijében sürgött-forgott a parton, melltartóját sűrűn igazgatva - úgy tűnik, nem a legjobb méretet választotta. Később azonban megszabadult a szorító alkalmatosságtól, hogy nyugodtan élvezhesse a masszázst...

A leleplező fotó Jenről és Owenről

Jó kérdés, hogy valóban tangát vett-e fel, vagy csupán elcsúszott formás fenekén a fürdőruha...Nem mintha nem nyújtana így is csábos látványt!...

Csupán egy valamit hiányolhatunk a bájos képekről. Az pedig nem más, mint Owen Wilson - Jenny ugyanis úgy néz ki, baráti társasággal vonult le a strandra, pedig a legújabb pletykák szerint a színésznő a filmforgatáson igen közeli kapcsolatba került a szőke szívtipróval!

A napokban leleplező képek is megjelentek a párocskáról, amint a szeles tengerparton egymást ölelgetve sétálnak. Vajon valóban egy románc van kibontakozóban?

Vagy csupán kalandról volt szó, és Owen-t csak azért nem láthatjuk a felvételeken, mert elugrott meglátogatni újra és újra visszatérő kedvesét, Kate Hudson-t...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.