A Karib tenger kalóza igazgatta lecsúszó nadrágját

Ciki képek! Orlando Bloom a nadrágjában turkált!

Orlando Bloom múlt szombaton az LAX elnevezésű reptéren volt Los Angelesben, és a fotósok fura dolgokra lettek figyelmesek!

Orlando szexi pocakját és popsiját mutogatja, majd leveszi az övét! képgaléria

2008.10.07 14:30ma.hu
Furcsa! Mi van az övével?

A 32 éves sztár érdekes és kissé vicces mozdulatokat tett, miközben a reptéren sétált! 

Úgy tűnik, hogy a Karib tenger kalózainak sármos színésze nem boldogult a lecsúszó nadrágjával és kénytele volt azt állandóan piszkálni, igazgatni, fel- le húzni!

Orlando barátnőjének, a Victoria’s Secret angyalának, Miranda Kerr-nek nyomát sem lehetett látni, a jóképű színész egyedül volt és egyedül is utazott el. 

A sztár hamarosan egy új filmmel jelentkezik majd, amiben a már jól ismert partnerével, Keira Knightley-vel fog együtt játszani. A film angol címe: The Fever Returns, és a Szombat esti láz alaptörténetét dolgozza majd fel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.