Dögös barna, Bloommal fűszerezve...

Szexi fotók Miranda Kerről: Még szép, hogy Orlandonak bejön ez a lány!

Semmi kétség, Orlando Bloomnak jó ízlése van - és ez fordítva is igaz...Barátnője, Miranda Kerr kihalászta a nők bálványát, de úgy néz ki, Orlando is megfogta az Isten lábát.

Gyönyörű képekben a szexi Miranda Kerr! képgaléria

2008.11.13 10:30ma.hu

Dögös fotókon pózol a Victoria's Secret legújabb modelljeiben a gyönyörű Miranda Kerr.

A barna szépség nevét külünösen azóta jegyezhettük meg, hogy kiderült: Kate Bosworth és az utána következő néhány hetes kalandok után az ő karjaiban találta meg a boldogságot Orlando Bloom.

Talpig feketében: Miranda és Orlando

A sármos színész és az ausztrál származású Miranda hónapok óta egy párt alkot, és ami a sztárvilágban meglepő: semmi botrányos nem szivárog ki a szerelmesek háza tájáról...

Úgy tűnik, nagy a szerelem, a hírek szerint Orlando már a csinos modell szüleinél is látogatást tett.

A Star magazin pedig úgy tudja: már a házasságot tervezgetik. Miranda Kerr még arra is vállalkozott, hogy minden csecsebecsétől, melyet korábbi fiúitól kapott, megszabaduljon Orlando kedvéért, s ma már csak olyasmit visel, melyet a színész ajándékozott neki.

Bloom korábban sokáig a szőke Kate Bosworth kedvese volt, s szakításuk után olyan színésznőkkel is összemelegedett, mint az akkor még szingliként tengődő Jennifer Aniston.

A gyönyörű Mirandát legutóbb Heidi Klum és Marisa Miller társaságában fotózták a neves fehérnemű cég modelljeiben: Bloom kedvese még pillangószárnyakat is kapott, s így már valóban úgy festett, mint egy földre szállt angyal...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.