Magyar lány a világhíres Pirelli naptárban!

Képek- Mihalik Enikő együtt pózolhatott Miranda Kerr-rel!

Nem kis dolog bekerülni a Pirelli cég naptárába, amelynek oldalain korábban olyan szupermodelleket láthattunk, mint Adriana Lima, Daria Werbowy, Isabela Fontana, Kate Moss vagy éppen Gisele Bündchen.

Képekben a csodás Mihalik Enikő! képgaléria

2009.06.20 12:00rtlbulvar.hu

Egy magyar lánynak ez is sikerült. Mihalik Enikő azon szerencsés 12 lány között van, akiket beválogattak a 2010-es kalendáriumba.

A 22 éves békéscsabai modell olyan lányokkal illette magát a fényképezőgép előtt, mint Ana Beatriz Barros, Miranda Kerr, Lily Cole vagy éppen Daisy Lowe.

A Pirelli naptárak érdekessége, hogy boltban nem lehet őket megvásárolni, ugyanis kizárólag a cég VIP-taagjai és a kiváltságosok juthatnak hozzá. A fotókat idén Terry Richardson készítette, aki szintén magyar gyökerekkel büszkélkedhet.

Enikőnek pedig drukkoljunk tovább, hiszen már most a világ 16. legjobb modellje között jegyzik az egyik weblapon, és ez remélhetőleg még nem a végállomás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.