A divatbemutatón nagy sikert aratott!

Képek- Karsai Zita modelljei a Cafe del Rióban!

Manökenek Karsai Zita kollekciójának darabjait mutatták be táncos divatbemutatón a Cafe del Rióban 2009. június 18-án.

Karsai Zita kollekciójának darabjait mutatták be! képgaléria

2009.06.19 12:10MTI

Karsai Zita a sikerek után is jó érzi magát a bőrében. Ezt az utóbbi időkben róla készült fotók is bizonyítják…bár Zita nemrég elárulta, hogy elárulta már meztelen fotózást nem vállalna.

Zita annak is nagyon örül, hogy Moszkvában Náray Tamás ruháiban táncolt az Eurovíziós Dalfesztiválon Ádok Zoltán egyik táncosaként.

Tamás, Zita szerelme pedig mindenben támogatja Zizit, még az erotikus fotózásokkal kapcsolatban is..

- „Elolvasom azokat a sokszor irigykedő vagy rosszindulatú kritikákat is, amiket az internetes fórumokon írnak rólam” – magyarázta Tamás.

Zita nem csodálkozik azon sem, hogy sokan kíváncsiak már, mikor megy férjhez, ezzel azonban még várna.

- „Nagyon jól érzem magam a bőrömben, ha pedig majd jönne a baba, akkor biztosan minden megváltozik. A táncomban a kezdetektől benne volt a szexuális kisugárzás, ami, ha anya lennék egyszer, eltűnne vagy megváltozna. Ezért szeretném kihasználni az előttem álló éveket ."– mondta el korábban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.