A sztár kedvence nem bírta tovább...

Ciki - Karsai Zita élő adásban égett le

Nem mindennapi dolog történt a TV2 Mokkájában a minap - Karsai Zita vendégeskedett a műsorban, azonban a bemutatkozás kis barátjával nem a legfényesebben sikerült...

Karsai Zita, a szexis amazon! képgaléria

2009.04.09 06:45bulvaros.hu

A kutyákról, kutyatartásról és gazdikról lévén szó, többek között Karsai Zita is megjelent kutyusával a kora délelőtti élő adásban.

Azonban a bemutatkozás nem a legfényesebben sikerült, ugyanis egészségügyi szükségeit sehogyan sem volt képes visszatartani a házi kedvenc.

Így megtörtént az, amire senki nem gondolt, hogy megtörtént egyszer a TV2 élő műsorában: a nézők egyenes közvetítésben láthattak egy szőnyegre való jókora székelést.

Persze, csak kutyapiszokról van szó, de Zitának így is főhetett a feje, mert a két műsorvezető, Azurák Csaba és Demcsák Zsuzsa is meglepetten fogadta a látványt.

Végül aztán könnyedén elsimultak a dolgok, hiszen Zita viccesen megjegyezte, hogy épp arról akart mesélni, mennyire szobatiszta a kis vendég. Demcsák Zsuzsa sem jött zavarba, aki ennyivel zárta a jelenetet:
"Szegény, izgult."

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.