Újra megmutatja bájait a táncoslány

Karsai Zitának szegezték: ugye nem kell teljesen levetkőzni?

Újra kiegyensúlyozott és boldog az egykor a Megatáncban feltűnt csinos lány - Karsai Zita vállalta, hogy ismét megmutatja testét egy kedvelt férfimagazinban.

Karsai Zita a szexis amazon! képgaléria

2009.04.15 12:40ma.hu - Fotó: karsaizita.hu

A gyönyörű táncoslány megszabadul ruháitól - De nem teljesen! Karsai Zita, akiről korábban pucér felvétel is látható volt a világhálón, most az egyik férfimagazinnak pózol, a legintimebb részek azonban takarásban maradnak.

Amikor a felkérést megkapta, párja, Margl Tamás rögtön azt kérdezte: ugye nem kell teljesen levetkőzni? Zita ma már nem is tenne ilyet. A csinos táncosnőt Nánási Pál fotózta és Zita is részt vehetett a helyszínek kiválasztásában. Zizi egyébként nagy izgalommal készül egy másik megmérettetésre is: az Eurovíziós Dalfesztiválra induló Ádok Zoli egyik táncosa lesz Moszkvában - adta hírül a Blikk.

A szemrevaló táncosnőre sokáig nem talált a szerelem, miután a Megatáncban az egész ország megismerhette. Bizonyította tehetségét a Sztárok a jégen című produkcióban is, ahol korcsolyával a lábán kellett helytállnia.

A tánc terén szép sikereket ért el és novemberben megnyitotta saját tánciskoláját is, amelyre nagyon régóta vágyott.

Margl Tamás személyében pedig pár hónapja a szerelem is betoppant az életébe.

Az ismert atlétával jól megértik egymást - egy közös ismerősüknek köszönhették véletlen találkozásukat.

Mint ahogy azt Zita korábban elmondta, nemigen készült a randevúra, de a találka olyan jól sikerült, hogy késő éjszakába nyúlóan beszélgettek.

A táncosnő és kedvese még nem gondolkodik a családalapításon - Zita azonban egy dolgot már most biztosan tud: ha lesz kisbabája, a táncot akkor sem szeretné feladni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.