A modell szerint pazarló életmódot folytatunk...

Debreczeni Zita: Igyekeztem lelkifurdalást ébreszteni az emberekben!

A Bayer és a UNEP (az ENSZ Környezetvédelmi Programja) immár hatodik alkalommal hirdette meg közös fotópályázatát, melynek központi témaköre a klímaváltozás.

Szexis képekben Zita, a szép modell! képgaléria

2009.06.17 12:30ma.hu

- "Az általam készített képpel igyekeztem lelkifurdalást ébreszteni az emberekben és felhívni a figyelmüket a pazarló életmódra. Hajlamosak vagyunk tüzet oltani, ha baj van, nem pedig a megelőzésre koncentrálni. Ez nem jó így. Én ma már arra is odafigyelek, hogy milyen terméket vásárolok, van e például a hajlakkban hajtógáz, hiszen remekül alkalmazhatóak a pumpás termékek is. Felelősek vagyunk a környezetünkért!"

2009. Június 11-én került sor a fotókiállítás megnyitójára, melyen a nyertes képeken kívül, a klímanagykövetek; Debreczeni Zita, Kolovratnik Krisztián és Dr. Juhász Árpád fotóit is megcsodálhatták az odalátogatók.

A megnyitó gálán az értékes nyeremények átadása mellett egy a klímavédelem témakörben koreografált kortárs előadást láthattunk. A nyertes alkotások 2009. június 12. és június 21. között a Karton Galériában (1054. Budapest Alkotmány u. 18.), illetve 2009. június 21. és szeptember 30. között „utazó” kiállítás formájában, Budapest több helyszínén, mint pl. az Országos Széchenyi Könyvtár, vagy a Bank Center tekinthetőek meg.

További információk: www.nezzszembeatenyekkel.hu oldalon.

Nézze meg Ön is hogyan fest Zita egy falatnyi bikiniben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.