Megdöbbentő hírrel szolgált a modell!

Debreczeni Zita sikított: Timótól vagyok terhes!

Debreczeni Zitának igencsak elege van az újságírók viselkedéséből: úgy születnek címlapok, hogy fel sem hívják őt - A szépség úgy döntött, véget vet a dolognak, és ezúttal maga szolgáltat egy igaztalan, de szaftos pletykát!

Képekben a gyönyörű Debreczeni Zita! képgaléria

2009.05.19 12:40Tabu tv

Olyannyira szemfüles volt a Tabu Tv riportere, hogy egyszerre három celebhölgyet is sikerült mikrofonvégre kapja: Debreczeni Zitát, Adát és Dukai Reginát.

Az FHM party koktélterében faggatta volna őket arról, hogy érzik magukat, de helyette valami egészen más sült ki a dologból.

Dukai Reginának azért volt fontos, hogy megjelenjen a rendezvényen, mert szerette volna megnézni, ki lesz az utódja, de persze a barátnőinek is szurkolni fog, hogy minél előbb végezzenek a bombázók áhított FHM listáján.

Reméljük, idén jobban domborítanak a celebszépségek, hiszen tavaly Debreczeni Zita igen rossz helyen, a 32. helyen végzett.

Persze nem csak a külső értékelése volt a téma: nem maradhatot ki a Zita magánélete körül kialakult botrány boncolgatása sem!

"Nagyon sokszor az újságból tudom meg, hogy mi van velem, engem már nem hívnak fel. Nem telik már el szerintem úgy hét, hogy valamelyik bulvár újságnak a címlapján nem lennék, és valóban nem én nyilatkozom nekik! Csak ott vagyok valami hülyeséggel, még csak az a fura hogy még nem voltam terhes!" - meséli a Tabu Tv riporterének Debreczeni Zita, akinek a barátnői úgy gondolták, most hozzásegítik még egy cikk megjelenéséhez!

Regina máris Zita hasát simogatva megalapozottnak érzi a gyanút: Debreczeni Zita valóban várandós! És hogy kitől? "Timótól vagyok terhes!" - sikított bele Zita a Tabu Tv mikrofonjába.

Ada azonnal hozzátette, hogy akkor valószínűleg ikrei lesznek, és ahogyan látszik, ettől Zita egy cseppet sem szomorú, de azért a zenetévé műsorvezetője hozzátette, hogy akkor beszéljen így az ikrekről, ha már egy testvérpárral együtt töltött egy napot.

A komolytalan celeblányokon kívül persze rengeteg gyönyörű várandós, korona várandós szépség várta az FHM 100 bombázó versenyének eredményét, és persze ez ki is derült: Labancz Lilla lett a közönség kedvenc címlaplány!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.