A modell elmondja az igazat

"Okom volt féltékenykedni!" Debreczeni Zitán olykor átnéztek a lányok!

Az elmúlt napokban különféle kósza hírek terjedtek el arról, mi állhatott a szép modell és párja, Kedves Ferenc szakítása hátterében. Debreczeni Zita úgy döntött, őszintén elmesél mindent.

Képekben a dögös modell, Debreczeni Zita! képgaléria

2009.04.03 07:43ma.hu - Fotó: debreczenizita.hu

Elege van a csinos modellnek a híresztelésekből - Talán ezért is döntött úgy Debreczeni Zita, hogy a Fókusz kamerái előtt nyilatkozik a miértekről.

A lány besokkalt, hiszen nemcsak az látott napvilágot az elmúlt napokban, hogy máris új szerelme van.

Összefüggésbe hozták Kucsera Gáborral - aki véleménye szerint ezzel az erővel már Benkő Dániel is lehetett volna -, Zitát az is bántja, hogy több helyen megírták: búcsúajándékként autót és lakást kapott Ferenctől...

A lány a Fókuszban elmondta, mindebből semmi sem igaz. A modell Kedves Ferenccel való kapcsolata során kicsit néha féltékenykedett, ezt elismeri - de véleménye szerint meg is volt rá minden oka.

Előfordult, hogy egy rendezvényen, Ferenc köré sereglettek lányok, rajta szinte átnéztek, cseverésztek a férfival és még egy-két italra is meghívatták magukat - árulta el a Fókuszban ZIta.

Elmondta: szó sincs arról, hogy lakást és autót kapott volna ajándékba az expárjától. A kocsija az övé, elég régóta már. Lakását is maga vásárolta, igen nagy hitelt vett fel rá, és még be is kell bútoroznia.

A szép sztár hamarosan átköltözik az otthonába, és arra vágyik, hogy végre nyugton hagyják.

Debreczeni Zitának szörnyen elege van abból, hogy minden nap számos telefon és üzenet várja. Az édesanyja azzal hívja fel: miket mesélnek róla neki az emberek, miközben az utcán sétál - mesélte a Fókusznak.

A modell elárulta: nincs jelenleg férfi az életében, és nem is hiszi, hogy egyhamar újabb kapcsolatba bonyolódik. Ferencnek sincs új párja.

Szeretetük egymás iránt most is megvan, de úgy érezték: jobb, ha kicsit különválnak az útjaik - mondta el Zita a Fókuszban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.