Újra együtt Debreczeni Zita és Kedves Ferenc!

Lebuktak! Szerelmesen turbékolt a modell és a milliárdos!

Furcsa dolognak lehettek szemtanúi egy közkedvelt szabadtéri étterem vendégei, hiszen vasárnap épp fájdalmas szakításuk után egy hónappal Debreczeni Zita és Kedves Ferenc egymást ölelgette...

Képekben a szexis modell: Debreczeni Zita! képgaléria

2009.04.27 15:30ma.hu

Mosolygós délutánt töltött együtt vasárnap a modell, Debreczeni Zita, és egykori párja… 

A modell egyértelműen bevallotta, hogy együtt töltötték a vasárnapot Ferenccel, de arról nem beszélt, hogy jelenleg együtt vannak –e? Az egyik szemtanú azt mondta: 

- „ Biztos, hogy együtt vannak. Egymás mellett ültek, nevetgéltek, úgy viselkedtek, mint egy boldog pár. Le sem tagadhatnák, hogy szerelmesek. Az étteremből is együtt távoztak. Mi ez, ha nem szerelem? Miért töltenének együtt fájdalmas szakításuk után a vasárnap délutánjukat úgy, hogy közben ölelgetik egymást?"- írja a Kiskegyed. 

Néhány hete ért véget a csendesnek nem nevezhető kapcsolat. Miután Zita cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy „búcsúajándékként” lakást, és autót kapott volna Feritől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.