Focicsapat elől sem zárkózna el a modell!

Debreczeni Zita kis híján elbukta a babát

A csinos modell nem tudja elképzelni életét gyermek nélkül - Nem siet persze, bár korábbi tervei szerint már anyának kéne lennie. Lehet, hogy éppen saját teste áll az útjába?

Izgató képek a csinos Debreczeni Zitáról! képgaléria

2009.03.19 07:30ma.hu - Fotó: debreczenizita.hu

Debreczeni Zita nem titkolja: ért a kicsik nyelvén, és a gyerekek is szeretik őt. Bár korábban úgy hitte, 27 évesen már szeretne anya lenni, idén 28 esztendős. De nem tudja elképzelni életét saját csemeték nélkül: akár egy focicsapatnyi is jöhet. Hogy a babavállalásnak ne legyen semmilyen fizikai akadálya a jövőben, Zita alaposan kivizsgáltatta magát a nőgyógyásznál. Szerencsére!

Ugyanis akár meddővé is válhatott volna: találtak nála egy baktériumot, mely meddőséget okozhat, s sikeresen kigyógyították a sztárt. Pár hónapja Zita megnyugodhatott: már nincs nyoma a baktériumnak. Ám az orvosok szerint a méhe úgy helyezkedik el, hogy nehéz lesz teherbe esnie, vallotta be a sztár Szily Nórának a Reggeliben - adta hírül a Kiskegyed.

Debreczeni Zita jelenleg még karrierjével foglalatoskodik, hiszen sok felkérést kap, s szereti, ha zajlik az élet. A közelmúltban valóra vált egy nagy álma is: filmszerepet kapott!

A csinos sztár az Álom.net című filmben szerepel, mely fiataloknak szóló, egész estés produkció.

Zitának nem is volt igazán nehéz dolga: tulajdonképpen önmagát kellett alakítania a vásznon, stábfotósként sürgött-forgott a filmben.

Zita ugyanis szenvedélyes fotós, így igazán testhezálló volt számára a feladat. Nagyon élvezte a munkát, a főszereplő Lillával össze is barátkozott, de a többiekkel is tartja a kapcsolatot.

A modellnek jól esett, hogy a többiek, akik korábban csak tökéletes szerelésben és sminkben a címlapokon láthatták, most hétköznapi lányként is megismerhették.

Zita nemrég elárulta: szórakozni is úgy szeret, ha tudja, nincs a figyelem középpontjában.

Éppen ezért a szintén modell Zimány Lindához hasonlóan leginkább melegbárba jár táncolni! Sok meleg ismerőse van, így volt aki megmutassa neki a helyet.

A csinos modell barátja egyébként Kedves Ferenc vállalkozó, akivel hosszú ideje boldog párt alkotnak. Lehet, hogy hamarosan a családalapítás is szóba kerülhet?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.