A modell önmagát alakítja az Álom.net-ben!

Valóra vált álom! Nagyjátékfilmben kapott szerepet Debreczeni Zita!

Debreczeni Zita filmszerepet kapott! Zita is felbukkan az Álom.net című fiataloknak szóló egészestés mozifilmben! A modell önmagát alakítja az Álom.net című tini vígjátékban: fotósként tűnik fel Steiner Kristóf oldalán.

Izgató képekben a most már filmvásznon is látható Zita! képgaléria

2009.03.17 17:20ma.hu

A modellnek nem kellett sokat készülnie a szerepre, hiszen önmagát alakíthatta a vígjátékban.
 
- "Egy ismerősöm révén kerültem a filmbe. A produkció fodrásza felvetette a nevemet, amikor stábfotóst keresett a rendező. N. Forgács Gábor megnézte a képeimet, és megkért vállaljam el a munkát. Így lettem az Álom.net stábfotósa" - mesélte Zita.
 
- "Borzasztóan élveztem a munkát. A főszereplővel, Lillával összebarátkoztunk, azóta is gyakran találkozunk, és a többi fiatal szereplővel is tartom a kapcsolatot. A fiúk ma rendszeresen felhívnak. Szerintem tetszett nekik, hogy az a lány, akit korábban címlapon, fehérneműben láttak, az bő farmerban, pólóban, smink nélkül bujkál a kamerák alatt" - vélekedett a Havazin műsorvezetője. 

Miután Steiner Kristóf, a film társírója is feltűnik a filmben, méghozzá riporterként, a rendező úgy gondolta, Zita hitelesen tudná alakítani a kollégája szerepét.
 
Így is lett, abban a néhány rövid jelenetben Zita tökéletesen megállta a helyét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.