A modellt fotós karrierje miatt támadják

A hírességek egy emberként álltak ki Debreczeni Zita mellett!

Debreczeni Zita modell, akinek a nevét egyre inkább összekötik a fényképezéssel is. Hiszen Zita hosszú ideje azon fáradozik, hogy egyszer elismert fotós váljon belőle.

Képekben a gyönyörű Debreczeni Zita! képgaléria

2009.04.19 12:54ma.hu

Ezért meg is tesz mindent, szorgalmasan tanul, kitartóan gyakorol és az eredményeit, -nemcsak a megrendelők-, rendre elismerik! Ennek ellenére, bizonyos sajtóorgánumok igyekeznek aláásni kibontakozó szakmai karrierjét, folyamatosan vizsgáztatják, és lehordják. Ezeket a rosszindulatú megjegyzéseket olvasva, néhányan azok közül, akikkel Zita fotósként már dolgozott, úgy döntöttek, Zita védelmére kelnek és elmondják a véleményüket.

Az Álom.net rendezője, N. Forgács Gábor, a következőket mondta Zita fotós munkájáról:


- A film forgatása alatt, mivel minél több képet szerettünk volna, két fotóssal dolgoztunk, Endrényi Egonnal és Zitával. Az egész stáb nevében mondhatom, annak ellenére, hogy Zita először dolgozott fotósként filmes közegben, maximálisan elégedettek voltunk vele. Mind a hozzáállásával, mind pedig az elkészült képek minőségével. Kifogástalanul tudtunk vele végig együttműködni, a munkához való hozzáállása pedig példaértékű volt.

Nem is értem, hogy a most kritizált képekről ki gondolja azt, hogy azokat a Zita sajtófotónak szánta?? Azok csak kattingatások, próbálgatások, amit minden profi csinál, mielőtt elkezdene fényképezni. Amiket sajtófotónak szántunk, azok is láthatóak az újságban, hiszen többnyire az ő képeit használtuk a szereplőkről. Az, hogy volt-e lexikális tudása, nem volt mérvadó, megnéztem a portfólióját, ami magáért beszélt.


A Magna cum Laude együttes énekese, Mező Misi is reagált az ügyre, merthogy Zita készítette a lemezborítójukat.

- Őszintén szólva, amikor Zita megjelent a klipünk forgatásán, eleinte kétkedve néztem, hogy egy ilyen szép lány, aki modell, vajon érthet e még fotózáshoz is? Ahogy azonban az első néhány képet megnéztem, rögtön eloszlott minden kételyem! Nagyon kellemesen csalódtam, meg voltam győződve, hogy Zita hivatásos fotós. Így aztán természetesen az általa készített képek közül került ki a lemezborítónk is, ami egyenesen zseniális! Szerintem tehetséges.

Damnak Jázmin is kiállt Zita mellett

-Nem is értem miért támadják a Zitát, ahelyett, hogy annak örülnének, hogy egy másik szakmát is szeretne elsajátítani! Én szerettem vele dolgozni, mert ismeri a kamera mindkét oldalát. A végeredménnyel teljesen elégedett voltam, és szerintem, ha az eredmény jó, nincs is miről beszélni.

Indián is fontosnak tartotta elmondani a véleményét


- Zitával rengeteget dolgoztunk már együtt, számtalan különböző stábfotózáson volt ott. Eleinte főként werk-jellegű képeket készített, aztán szép lassan továbblépett, és sok portfóliót is csinált. Tudomásom szerint a forgatáson jelenlevők közül később többen is felkérték közös munkára. Meglátásom szerint fejlődik a szakmában, van hozzá érzéke, rendkívül lelkes, jól komponál, és remekül megtalálja a hangot az emberekkel. Csak biztatni tudom, hogy folytassa és feltétlenül képezze magát tovább!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.