Ballagási videója megdöbbentette

Képek - Debreczeni Zita 26 kilós rapper volt!

Mindenki követ el hibákat kamasz korában, amiből persze Debreczeni Zita sem szenvedett hiányt - A modell tinédzserkori baklövésiről és a divat ellen elkövetett merényleteiről vallott őszintén...

Képekben a gyönyörű Debreczeni Zita! képgaléria

2009.05.26 06:45Tabu tv

Debreczeni Zita idén csak szurkolni ment a tűsarkú futásra. Bár tavaly ő is indult a versenyen, idén inkább a közönség soraiból követte végig az eseményeket és jókat nevetett nőtársain.

Arra a kérdésre, hogy követett-el divat bakikat, nevetve válaszolt.

"Először is voltam rapper - mivel van két bátyám, akik nálam tíz évvel idősebbek, és ők is azok voltak. Hatodikos voltam, huszonhat kiló és nagyon pici. Akkor tört rám ez rapper stádium és az ő ruháikat hordtam" - mesélte a Tabu Tv-nek szörnyülködve a modell.

Zitának nem ez volt az egyetlen lázadó korszaka, hiszen saját bevallása szerint volt ő még alternatív is, amikor édesapja khakie színű horgásztáskáját hordta.

Baklövéseinek sora itt még nem ért véget!

Elmondta ugyanis, hogy a ballagási videóját visszanézve látta, hogy fehérre festette anno a körmeit, amire ma már csak azt tudja mondani riporterünknek: „Miért csináltam ilyet?”

A Tabu Tv riporterével abban egyetértett, hogy fiatalkorában mindenki sok hibát követ el a divat terén, amely a kamaszkor egy alapvető velejárója, de örül annak, hogy ezeken szárnypróbálgatásokon már túl van és saját stílusa alakult ki.

További izgalmas képeket és híreket találhat Debreczeni Zitáról, ha ide kattint!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.